24 órás váltóverseny

KÖSZÖNTŐ

II. „NON STOP” 24 órás váltóverseny és egyéni verseny  2020

12 órás váltóverseny és egyéni verseny

Szeretettel köszöntünk a magyarországi 24 órás váltóverseny honlapján.

A tájfutás életforma, a 24 órás váltóverseny pedig ezen belül egy különleges tájfutó ünnep, amit immáron minden évben várhatunk!

A verseny páratlan években Németországban, míg páros években hazánkban kerül megrendezésre. A német 24 órás váltótól eltérően 2014-től, elsősorban gazdasági megfontolásokból 5 fős csapatok is indulhatnak a 24 órás futamon (1 csapat, 1 telekocsi), illetve hogy egy csapatban elegendő 1 hölgy versenyző és egy szenior/junior vesrenyző indulása. Reméljük így ugrásszerűen meg fog nőni a résztvevő csapatok száma és egy izgalmasabb versenynek lehettek majd részesei. A 24 órás váltóverseny talán a legnagyobb kihívás egy tájfutó számára, ahol a kitartásnak és a taktikának egyaránt hatalmas szerepe van. Egy tökéletes kikapcsolódás, egy játék, amelynek a csapatteremtő ereje évről évre összehozza a tájfutókat egy felejthetetlen hétvége erejéig.

A 2020-as magyar 24 órás váltóverseny az alföldön lesz, Ágasegyháza központtal

A 24 órás váltóverseny mellett 12 órás váltóversenyeket is rendezünk mindazok számára, akik rövidebb távok megtétele mellett szeretnének részesei lenni ennek a tájfutó hétvégének.

Várunk Benneteket nagy szeretettel!

Rendezőség


Minden idők legnépesebb hazai 24 és 12 órás versenyére készülünk július 3-5. között Ágasegyháza térségében, 96 (!) csapat és egyéni versenyző jelezte indulási szándékát (34 db 24 órás váltó, 45 db 12 órás váltó, 8 db 24 órás egyéni futó és 9 db 12 órás egyéni futó).
Nagy klubok váltóinak presztízscsatája mellett kiemelkedően sok 'hobbi' csapat is nevezett csapatépítő szándékkal erre a tájfutó hétvégére.
Nevezni még 4 csapatnak lehet, ezután várakozó listára kerülnek a nevezők!
 
Ekkora verseny megrendezéséhez a vártnál komolyabb infrastruktúrát kell kialakítanunk, további kempingezési területet kellett kibérelnünk, erre az alapítványi támogatás költségkerete nem biztosít már fedezetet.
Mivel szeretnénk mindenkinek versenyzési lehetőséget biztosítani, nem akarjuk az eredeti elképzeléseinknek megfelelő létszámlimitet fenntartani, ezért a továbbra is ingyenes nevezés mellett be kell vezetnünk egy 'területhasználati hozzájárulást', amelynek összege 1500 Ft/fő
A területhasználati hozzájárulást a csapatoknak június 8. (hétfő) éjfélig kell befizetni a Dél-Alföld Sportjáért Alapítvány részére, bankszámlaszám:  11735067-23555082-00000000Megjegyzésként kérjük beírni, hogy 'támogatás' és a csapat nevét.
Ezzel a hozzájárulással egyben szeretnénk kiszűrni azokat a nevezéseket, amelyek nem kellően megalapozottak.
A hozzájárulást a kísérők után is fizetni kell, tehát a google form-ban megadott összlétszám alapján számítandó az összeg. Kísérők esetében a területhasználati hozzájárulás befizetése a nyílt pályák teljesítésére feljogosít. 8 éves korig nem kell díjat fizetni. Abban az esetben, ha az utalás nem érkezik meg határidőre, a nevezést töröljük! Fontos: minimum 1 csapatnyi hozzájárulási díjat utaljatok, nem fogadjuk el a csapattagok egyéni utalásait.
A felszabaduló helyekre június 9. és 15. között lehet majd befizetni a várakozólistásoknak, ezután a nevezést lezárjuk.
Ha a csapatlétszám bővül a későbbiekben, akkor a további területhasználati díjat a verseny napjáig kell átutalni.
 
Várjuk tehát továbbra is a várólistás nevezéseket, igyekszünk mindenkinek indulási és táborozási lehetőséget biztosítani.
Csillapítsuk tájfutó éhségünket együtt ezen a hangulatos nyárindító hétvégén!
rendezők