24 órás váltóverseny hírek

Hírek

 
Sziasztok,
Minden idők legnépesebb hazai 24 és 12 órás versenyére készülünk július 3-5. között Ágasegyháza térségében, 96 (!) csapat és egyéni versenyző jelezte indulási szándékát (34 db 24 órás váltó, 45 db 12 órás váltó, 8 db 24 órás egyéni futó és 9 db 12 órás egyéni futó).
Nagy klubok váltóinak presztízscsatája mellett kiemelkedően sok 'hobbi' csapat is nevezett csapatépítő szándékkal erre a tájfutó hétvégére.
Nevezni még 4 csapatnak lehet, ezután várakozó listára kerülnek a nevezők!
 
Ekkora verseny megrendezéséhez a vártnál komolyabb infrastruktúrát kell kialakítanunk, további kempingezési területet kellett kibérelnünk, erre az alapítványi támogatás költségkerete nem biztosít már fedezetet.
Mivel szeretnénk mindenkinek versenyzési lehetőséget biztosítani, nem akarjuk az eredeti elképzeléseinknek megfelelő létszámlimitet fenntartani, ezért a továbbra is ingyenes nevezés mellett be kell vezetnünk egy 'területhasználati hozzájárulást', amelynek összege 1500 Ft/fő
A területhasználati hozzájárulást a csapatoknak június 8. (hétfő) éjfélig kell befizetni a Dél-Alföld Sportjáért Alapítvány részére, bankszámlaszám:  11735067-23555082-00000000Megjegyzésként kérjük beírni, hogy 'támogatás' és a csapat nevét.
Ezzel a hozzájárulással egyben szeretnénk kiszűrni azokat a nevezéseket, amelyek nem kellően megalapozottak.
A hozzájárulást a kísérők után is fizetni kell, tehát a google form-ban megadott összlétszám alapján számítandó az összeg. Kísérők esetében a területhasználati hozzájárulás befizetése a nyílt pályák teljesítésére feljogosít. 8 éves korig nem kell díjat fizetni. Abban az esetben, ha az utalás nem érkezik meg határidőre, a nevezést töröljük! Fontos: minimum 1 csapatnyi hozzájárulási díjat utaljatok, nem fogadjuk el a csapattagok egyéni utalásait.
A felszabaduló helyekre június 9. és 15. között lehet majd befizetni a várakozólistásoknak, ezután a nevezést lezárjuk.
Ha a csapatlétszám bővül a későbbiekben, akkor a további területhasználati díjat a verseny napjáig kell átutalni.
 
Várjuk tehát továbbra is a várólistás nevezéseket, igyekszünk mindenkinek indulási és táborozási lehetőséget biztosítani.
Csillapítsuk tájfutó éhségünket együtt ezen a hangulatos nyárindító hétvégén!
rendezők
 
Képek a versenyről :
 
Eredmények kategóriánként 2016:
 
Eredmények kategóriánként - részletes 2016:
 
 2014-es fotók és eredmények:
 
Photos of Máthé Fanni:
 
Photos of Nagy Gábor:
 
Photos of Zoltán Szlávik (competition and before):

Pályánkénti eredmények elérhetőek itt:http://mtfsz.hu/versenyinfo/9369_i_Results_Courses_final.pdf
 
Köszönjük mindenkinek a részvételt és várunk benneteket szeretettel 2020-ban is!